|   Home   |   Gezichtsbehandelingen   |   Massages/Welness rug   |   Pedicure en hand   |   Losse behandelingen   |   Producten   |   Afspraak   |

Afspraak maken?

Telefoon/Whatsapp:
06-57177457

 

Contactgegevens

Trudie van Aggelen
Beekstraat 2
5821 CM  Vierlingsbeek

amaryllisvierlingsbeek
@outlook.com

www.amaryllisvierlingsbeek.nl

Massages

Rug en schoudermassage (30 minuten) € 17,50

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug en schouderpartij. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen.


Gehele lichaamsmassage voor de echte liefhebber (60 minuten) € 30,00

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen. Deze kruiden hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug, schouderpartij, de armen en benen. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen.


Betoverende schoonheid Puurr Wellness rug ritueel (60 minuten) € 45,00

Deze behandeling begint met een reiniging gevolgd door een scrub (met zeezout). Daarna worden onzuiverheden verwijderd en wordt de rug gemasseerd. Dan wordt de pakking (lava) aangebracht en tijdens het inwerken van de pakking masseer ik de achterkant van je benen en sluit de behandeling af met een heerlijk voedende crème. Deze behandeling is een pure verwennerij voor lichaam en geest. Ik maak gebruik van heerlijke aromatische werkstoffen en natuurlijke producten om de Wellness beleving compleet te maken.