|   Home   |   Gezichtsbehandelingen   |   Massages/Welness rug   |   Pedicure en hand   |   Losse behandelingen   |   Producten   |   Afspraak   |

Afspraak maken?

Telefoon/Whatsapp:
06-57177457

 

Contactgegevens

Trudie van Aggelen
Beekstraat 2
5821 CM  Vierlingsbeek

amaryllisvierlingsbeek
@outlook.com

www.amaryllisvierlingsbeek.nl

Gezichtsbehandelingen

Betoverende schoonheid Puurr base ritueel
(60 min.)
€ 32,00
De behandeling begint met een intro massage op schouder en nek. Daarna wordt de huid gereinigd. Met de vapozone wordt de huid verwarmd, verweekt en wordt de huid gescrubd. De wenkbrauwen worden geëpileerd (of geharst) en tijdens het inwerken van het masker wordt de hoofdhuid en/of voeten gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging.

Betoverende schoonheid voor jou (t/m 21)
(45 min.)
€ 24,95
De behandeling begint met het reinigen van de huid. Met de vapozone wordt de huid verwarmd, verweekt en wordt de huid gescrubd. Onzuiverheden worden verwijderd. De wenkbrauwen worden geëpileerd (of geharst) en tijdens het inwerken van het masker wordt de schouder en nekpartij gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging.

Betoverende schoonheid Puurr man
(60 min.)
€ 32,00
De behandeling begint met een intro massage op schouder en nek. Daarna wordt de huid gereinigd. Met de vapozone wordt de huid verwarmd, verweekt en wordt de huid gescrubd. Lichte onzuiverheden worden verwijderd. Aansluitend wordt er een gezichtsmassage verzorgd en tijdens het inwerken van het masker wordt de hoofdhuid en/of voeten gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging. Alle Puurr Huidverbetering rituelen zijn er uiteraard ook afgestemd op de man.


Onderstaande gezichtsbehandelingen zijn
Huidverbetering/anti-aging:

Betoverende schoonheid Puurr Zen ritueel
(75 min.)
€ 47,50
Gedurende de gehele behandeling wordt er gebruik gemaakt van heerlijke warme kruidenstempels. De behandeling begint met een intro massage op schouder en nek. Daarna wordt de huid gereinigd. Met de vapozone wordt de huid verwarmd, verweekt en wordt de huid gescrubd. Onzuiverheden worden verwijderd, gevolgd door epileren (harsen) van de wenkbrauwen. Aansluitend wordt er een gezichtsmassage verzorgd. Daarna volgt een intensief alginaat masker (Intense Lift Age Mask of Intense Vitamin Mask met natuurlijke Retinol wat de celvernieuwing bevordert en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende huid, dit masker is 10x voedzamer aan mineralen, algen en vitamine A, B en C dan een crèmemasker) en tijdens het inwerken van het masker wordt de hoofdhuid en/of voeten gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging.

Betoverende schoonheid Puurr Zen ritueel 2.0
(75 min.)
€ 52,00
De behandeling zoals hierboven, maar dan net wat anders. Bij dit ZENsations Ritueel 2.0 maak ik namelijk gebruik van Kokos. Ik besteed meer aandacht aan de armen /handen met de daarbij behorende meridianen die we kunnen stimuleren voor meer balans en huidverbetering. Een rijke bron aan vitamine E en een sterke anti-oxydant die huidveroudering tegen gaat. Het verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. Ze zijn perfect voor de droge gevoelige huid. Het geeft een zijdezachte huid en laat spanningen los, het laat de levensenergie stromen! Wie denkt er nu niet aan warme vakantieoorden bij de geur van kokos… Ik maak gebruik van scrubstempeltjes, deze mag je mee naar huis nemen en kun je gedurende 2 weken onder de douche gebruiken.

Betoverende schoonheid Puurr Intense ritueel
(90 min.)
€ 57,50

Behandeling bestaat, naast de elementen van Puurr Zen, aanvullend uit:

  • Bindweefselmassage gelaat en decolleté met behulp van de bindweefselrollers en gebruik van Age Serum/Hyaluron concentraat/ Intense Force Argan Oil. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur extra wordt bevorderd zodat de huid voller en steviger wordt.

Betoverende schoonheid Puurr Extra Intense ritueel (105 min.) € 69,00

Behandeling bestaat, naast de elementen van de Puurr Intense, aanvullend uit:

  • Acid Peel Treatment (fruitzuurpeeling 10% AHA) om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen, stimuleert de aanmaak van collageen en verzacht storende rimpeltjes en pigmentvlekjes.
  • Keuze uit bindweefselmassage met de bindweefselrollers OF microneedling met de dermaroller, speciaal gericht om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren.

Betoverende schoonheid Puurr Detox algenpakking € 10,00
Alle bovenstaande rituelen zijn ook uit te breiden met een detox rugpakking. Dit is een verwarmde algenpakking rijk aan Laminaria en Spirulina algen. Algen werken ontgiftigend, (bevorderd de afvoer van afvalstoffen) en geven vitamines en mineralen af. Door de warmte werkt deze zeer ontspannend. Deze pakking zal gedurende het gehele ritueel inwerken.